Деновиве прекрасна атмосфера на плоштадот во Скопје. Луѓето играат, пеат, пијат пиво, ваму-таму некој џоинт ќе испушат, се дружат и веселат... Еве мал дел (видео тука) од сето тоа: Нормално, секоја од тие активности е казнива според фашистичкиот „закон за јавен ред и мир“ ... меѓутоа во случајов the-powers-that-be ни дозволуваат оддишка. Колку се предобри.

I for one welcome our new fascist overlords!

Објавено: чет, 31 мај 15:15:06 CEST 2007
[æ]