Со оглед дека блогирањето веќе не е толку шизички како порано, а и испадна дека женски не се фаќаат така, го реорганизирав малку блогот за тие што го отвараат директно.

Новата реалност е дека се повеќе користам Twitter и Google Reader за online комуникација, па така, десниот sidebar на блогов сега највеќе е посветен на овие два сервиса. Левиот, „главен“ дел, е намален, повторно во сооднос со „новата реалност“.

BTW. го искористив моментот да ја проверам валидноста на CSS-то и HTML-от... ок е, требаше да поправам некои грешкички направени од невнимание, али сега сѐ е во ред.

ps. ми фали уште еден widget да ги следи сите bug-ови кои ги имам пријавено за разни проекти ... хммм

Објавено: пон, 23 мар 18:51:38 CET 2009
[æ]