Можете да ме контактирате преку електронска пошта на следнава адреса: пенгуиниста@mail.net.mk, нормално напишана на латиница.

За побрза комуникација може да ме најдете и на jabber мрежата за инстант пораки, ова е мојата џабер адреса (jabber id): damjan@bagra.net.mk.

Или пак пишете ми сега, одма, тука, доле!

(Остави твоја e-mail адреса)
[æ]